Zondagnamiddag was het over de koppen lopen op de zonovergoten DTL-tentoonstelling Locale in campus Bovenrij. Jan Michielsen adjunct-directeur CVO DTL Herentals: 'Er viel heel wat te beleven op onze Infodag-tentoonstelling.  Jong en oud staken heel wat op over ons uitgebreid cursussenpakket. We vinden het heel tof dat zoveel mensen een kijkje kwamen nemen.

Je kan inschrijven voor een cursus zolang er plaats is en 1/3e van de lessen niet verstreken zijn. Zolang je op de DTL-site voor een cursus online kan inschrijven is er aan deze voorwaarden voldaan. Kies dus uit ons aanbod een cursus naar keuze met de vermelding 'inschrijven' Je kan uiteraard onmiddellijk online inschrijven, maar ook op ons secretariaat in de Kerkstraat 38 in Herentals.

Op zaterdag 22 augustus van 10 tot 12u organiseert CVO DTL haar Infodag in Campus Collegestraat. Dan kan je ook inschrijven en alle informatie over de cursussen krijgen bij onze docenten die ter plaatse zijn.  Iedereen is welkom.'

Op de foto o.a. : Jan Michielsen adjunct-directeur CVO DTL en algemeen directeur Hugo Van Grieken laten een 3D-outprint zien van het DTL-logo / foto's NNieuws.